Home » Nieuws » CBR Nieuws

CBR Nieuws

Vanaf volgende week kunnen kandidaten weer theorie-examen doen in Rijswijk in een tijdelijke ...

Vraag over ADHD/ADD op Gezondheidsverklaring vaak onterecht met ‘ja’ beantwoord

Veel mensen die de Gezondheidsverklaring van het CBR invullen, melden onterecht dat zij ADHD of ADD ...

CBR waarschuwt voor lange wachttijd medische beoordeling

Het CBR waarschuwt voor lange doorlooptijden bij de medische beoordelingen.

CBR Nieuws

11 februari 2020

Vanaf volgende week kunnen kandidaten weer theorie-examen doen in Rijswijk in een tijdelijke locatie in het Kessler Park.

Theorie kandidaten kunnen weer terecht in Rijswijk 

Kandidaten kunnen vanaf 18 februari aanstaande weer in Rijswijk theorie-examen doen in een tijdelijke locatie aan het Kessler Park 1. Door brandstichting in het examencentrum aan de Lange Kleiweg kan het CBR geen theorie-examens afnemen in de regio Rijswijk. Gelukkig is er nu een tijdelijk onderkomen gevonden in de locatie ‘At the Park’ van Kadans Science Partner. Kandidaten kunnen hier terecht voor alle theorie-examens die vanaf woensdag 12 februari te reserveren zijn in Mijn CBR of via een opleider. Het CBR is blij dat ze de dienstverlening voor theorie kandidaten in de regio Rijswijk sneller dan verwacht kan hervatten. Met de praktijkexamens vanaf Event Plaza en de theorie-examens in de locatie ‘At the Park’ kan het CBR alle diensten van één van de grootste examenlocaties van Nederland weer voortzetten. 

Kandidaten die al een theorie-examen hebben gepland in een andere locatie maar liever in Rijswijk examen doen, kunnen hun theorie-examen zoals gewoonlijk maximaal één keer verplaatsen. Het aantal openingsdagen van de tijdelijke huisvesting in Rijswijk wordt geleidelijk aan opgeschaald naar dezelfde openingstijden die we daar altijd hanteren. Tot de herstelwerkzaamheden in de CBR-locatie aan de Lange Kleiweg zijn afgerond kunnen kandidaten in de tijdelijke locatie terecht. Naar verwachting is dit tot 1 mei.

Het adres van de tijdelijke examenlocatie is: Kessler Park 1, 2288 GS Rijswijk (Z-H).

Handige linken

CBR
Rijschoolgegevens
Rijschool machtigen
COVID-19 ProtocolVolg ons viaAutorijschool van D & D

Anna van Hensbeeksingel 88
2803 LJ GOUDA
Telefoon: 0182-524171

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring